سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل/

برداشت انگور در شهرستان كوثر 70 درصد افزایش یافت

مدیر جهاد كشاورزی كوثر از افزایش 70 درصدی برداشت انگور از تاكستان‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگاران باشگاه خبرنگاران اردبیل / صراف احمدی افزود: امسال حدود 70 تن انگور از تاكستان‌های كوثر برداشت می شود كه از این میزان 50 تن انگور آبی و 20 تن انگور دیم می باشد.

وی سطح تاكستان‌های كوثر را 120 هكتار ذكر كرد و گفت: از این سطح 110 هكتار تاكستان آبی و 10 هكتار دیم است.

مدیر جهاد كشاورزی كوثر بیشترین سطح كشت انگور در كوثر را مربوط به گونه حیدری دانست و افزود: عسگری ، بی دانه سلطانی ، قوره شیرین ، میخك و انگور بی دانه از دیگر گونه‌های انگور این شهرستان هستند.

احمدی گفت: بیشترین میزان انگور شهرستان كوثر در منطقه ازناو و قوملی‌گل تولید می‌شود و بیشترین حجم كاشت و تولید انگور نیز متعلق به گونه‌های حیدری و قوره‌شیرین است.

وی دلیل افزایش تولید انگور در این شهرستان برخورداری از وضعیت آب و هوایی مناسب ، توجه به توصیه‌های فنی كارشناسان باغبانی‌ و حفظ نباتات توسط باغداران و نیز افزایش سطح باغات بارور بوده است.

مدیر جهاد كشاورزی كوثر افزود: انگور سیاه این شهرستان از نظر طعم و مفید بودن منحصر بفرد است.

شهرستان كوثر از نظر سطح كشت انگور و میزان تولید آن از شهرستان های برجسته استان اردبیل است.

شهرستان كوثر 50 هزار هكتار عرصه كشاورزی و باغی دارد و سالانه 25 هزار تن انواع محصولات باغی در آن تولید می‌شود/ س

برچسب ها: افزایش ، برداشت ، انگور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.