سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

کاهش رطـوبت هـوا سبب آسیب‌پذیری نسبت به ویروس سرماخوردگی می‌شود

رئیس اداره غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: کاهش رطـوبت هـوا در فـصـول سـرد سـال سبب خشـکی بیـنـــی و افزایش آسیب‌پذیری آن نسبت به ویروس سرماخوردگی نیز می‌شود

دکتر سیدحسین حسینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد با بیان این مطلب گفت: آب و هــوای سرد علت مستقیم سرماخوردگی نیست بلکه افراد معمولا در محیط‌های بسته و در مجاورت یکدیگر قرار دارند بنابراین سرایت ویروس ســرماخوردگی راحت‌تر صورت می‌گیرد.

وی بیان داشت: یکی از راه‌های پیشگیری از سرماخوردگی دوری در این فصل از افرادی که حال ناخوشی دارند و مبتلا به سرماخوردگی هستند است.

رئیس اداره غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور رژیم غذایی را در پیشگیری از سرماخوردگی عامل مهمی دانست و عنوان کرد: وعده‌های غذایی باید شامل مقدار کافی انواع ویتامین خصوصا ویتامین ث، پروتئین و آنتی‌اکسیدان باشد، این ریز مغذی‌ها در سبزیجات، لبنیات، میوه‌ها و انواع گوشت‌ها وجود دارد.

حسینی یادآور شد: ورزش نیز سبب می‌شود در مقابل سرماخوردگی مقاوم و در صورت ابتلا دوره درمان را کاهش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: دست‌ها هستند که منبع اصلی تجمع ویروس‌ها است بنا براین دستان همیشه باید با صابون و آب گرم شسته شود همچنین از دست زدن به صورت و چشمان قبل از شستن دست‌ها خودداری شود.

رئیس اداره غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور خواب خوب را یکی دیگر از راه‌های پیشگیری بیان کرد و گفت:

هشت ساعت خواب بسیار به سیستم بدنی برای مقابله با بیماری کمک می‌کند.

حسینی اضافه کرد: مصرف روزانه حداقل هشت لیوان آب سبب رقیق‌کردن ترشحات مجاری تنفسی احتمال چسبندگی و ماندگاری ویروس‌ها به‌مخاط را کاهش داده و درصد ابتلا به سرماخوردگی را پایین می‌آورد./س

نیشابور، صادقی

برچسب ها: ویروس ، سرماخوردگی ، رطوبت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.