به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر حسین عسگریان ابیانه، رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر در آئین افتتاح این نمایش با بیان اینکه سرانه های علمی و شاخص های کیفی این دانشکده با بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا برابری می کند اظهار داشت: در حال حاضر 4 قطب مصوب در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر وجود دارد که دو قطب الکترونیک و پردازش سیگنال و کنترل و رباتیک در سال جاری با همکاری اعضای هیات علمی راه اندازی شده است.
وی افزود: دو پژوهشکده اختصاصی الکترومغناطیس کاربردی و پژوهشکده ایمن شبکه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر فعالیت های خود را بطور تخصصی انجام می دهند و هر استاد بطور متوسط 2/5 برابر میانگین دانشگاه تولید عملی دارد.
* قطب مخابرات رادیویی زمینه تحقق کنفرانس ملی ماهواره استدر ادامه دکتر عباس محمودی، دبیر کنفرانس ملی ماهواره برای توسعه پایدار اذعان داشت: ایده برگزاری این کنفرانس از 1/5 سال قبل در قطب مخابرات رادیویی مطرح شد که با استقبال خوبی از سوی دانشگاه صنعتی امیر کبیر مواجه و زمینه برای تحقق این کنفرانس ملی فراهم شد.
وی تصریح کرد: بیش از 110 مقاله به دبیر خانه کنفرانس واصل شد که از این تعداد 76 مقاله برای ارائه نشست های علمی و صنعتی پذیرش شد.
دکتر محمودی با اشاره به اینکه تمامی رشته های مهندسی برق به مکانیک و هوا فضا در برگزاری این کنفرانس شرکت داشتند گفت: بالغ بر 50 نفر از اساتید دانشگاه و صنایع مختلف برای شکل گیری کمیته علمی این کنفرانس گرد هم آمدند و بیش از 20 کارگاه تخصصی جهت ارائه به شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفت که 9 کارگاه برای ارائه انتخاب شدند.
هم چنین دکتر احد توکلی دبیر علمی کنفرانس ملی ماهواره برای توسعه پایدار اذعان داشت: توسعه امروزی نباید به قمیت نابودی منابع نسل های بعدی باشد بلکه باید منابع پایدار مانده و توسعه به سمتی باشد که منابع متضرر نشود.
وی خاطر نشان کرد: نیازمند مدیریت هدفمند برای استفاده از منابع هستیم که این امر با بکارگیری فناوری های فضایی ممکن است./ح