به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر طیب قدیمی در اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سال جاری که با حضور اعضای این کارگروه و فرمانداران شهرستانهای قروه و سروآباد در استانداری کردستان برگزار شد با اعلام این مطلب به ضرورت اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم نظام ارجاع شهری اشاره کرد.
وی فرهنگسازی، آموزش و اطلاعرسانی را از ضروریات اجرای برنامه پزشک خانواده در مناطق شهری عنوان کرد و افزود: برای اجرای بهتر و مطلوب این برنامه نیازمند همکاری و تعامل همه مدیران و دستگاههای اجرایی و مردم هستیم.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: حفظ منابع، توزیع و بهرهوری مطلوب از خدمات نظام سلامت از اهداف اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم نظام ارجاع در مناطق شهری است.
دکتر قدیمی در ادامه یکی از اقدامات اساسی در این برنامه را جلب مشارکت افراد تاثیرگذار ذکر کرد و گفت: باید با فراهم کردن بسترهای فرهنگی لازم و راهاندازی نهضت فرهنگی در بین مردم به استانی الگو تبدیل شویم.
وی یادآور شد: در حوزه سلامت و درمان به دلیل عدم استقرار پزشک خانواده در مناطق شهری با یکسری تعارض و چالشها روبهرو هستیم و با وجود هزینههای زیاد در این زمینه باز هم مردم احساس نارضایتی دارند که با اجرایی شدن این برنامه در مناطق شهری عدالت در سلامت محقق خواهد شد./ح