به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اسفنجهای آشپزخانه که برای شستشو ظروف، تمیز کردن خردههای غذا و حتی پاک کردن وسایل آشپزخانه به کار میروند،حاوی پاتوژنهای مضر، ویروس و میکروبهای مختلفند.
عدم ضدعفونی آنها، عامل بیماریهای مختلف خواهد بود.
برای جلوگیری از آلودگی و ایجاد محیطی استریل، لازم است مرتب به روش زیر ضدعفونی شوند.
1- اسفنج را زیر آب سرد بشویید تا ذرات غذا و جرم ها از روی آن پاک شود. سپس خوب فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
2- داخل ظرف مخصوص ماکروفر، 1/2 پیمانه آب سرد بریزید. اسفنج را داخل آن بگذارید.
3- ماکروفر را روی آخرین درجه قرار داده، ظرف را داخل آن گذاشته، 2 دقیقه حرارت دهید.
4- قبل از درآوردن اسفنج، بگذارید ظرف و آب کاملا سرد شوند./س