سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

مصرف قارچ به گلبول سازي کمک مي کند

در دنيا بيش از ۱۴ هزار نوع قارچ وجود دارد که ۳ هزار نوع آن قابل مصرف است. ۷۰۰ نوع آن خاصيت دارويي دارد و حدود هزار و ۴۰۰ نوع آن سمي است.

  به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، اسامي ۴ نوع قارچ معروفي که مصرف بالايي دارد، عبارت است از: سفيد دکمه اي، قارچ صدفي، کريميني و پرتبلا.

خواص قارچ هاي سفيد دکمه اي:

براي سيستم ايمني بدن مفيد است.

مس موجود در آن به گلبول سازي بدن کمک مي کند.

پتاسيم آن به بدن کمک مي کند تا ريتم طبيعي قلب را حفظ کند. در بهبود عملکرد عصب و عضله نيز موثر است.

قارچ کم کالري است و از ۹۰درصد آب تشکيل شده است.

پتاسيم موجود در آن باعث کاهش فشارخون مي شود.

منبع عالي سلنيم (نوعي آنتي اکسيدان) است.

خطر بروز سرطان سينه و پروستات را کاهش مي دهد.

از آنجا که غني از فيبر، پروتئين و ويتامين B است، به سوخت و ساز بدن کمک مي کند. 

عصاره آن سردردهاي ميگرني را متوقف مي کند./ب
برچسب ها: قارچ ، گلبول ، مصرف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.