به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ، در مطالعه صندوق جمعيت سازمان ملل متحد و گروه خصوصي هلپ ايج همچنين از کشورهاي جهان خواسته شده است براي افزايش سطح سلامت جمعيت سالخورده ، سطوح خدمات پزشکي را بهبود بخشند.
اين گزارش که به مناسبت روز جهاني افراد سالخورده منتشر شد اعلام مي دارد که از هفت ميليارد جمعيت جهان ، هشتصد و نود و سه ميليون يا دوازده مميز هشت دهم درصد سالخورده و بالاتر از شصت ساله هستند.
بر اساس اين گزارش فقط در طول يک دهه جمعيت سالخوردگان جهان بيش از دويست ميليون نفر افزايش يافت و به مرز يک ميليارد نفر رسيد .
اين گزارش در سمپوزيومي در ژاپن ارائه شد که بيشترين جمعيت سالخورده جهان را داراست و بيش از يک چهارم جمعيت اين کشور بالاتر از شصت و پنج سال دارند.
"باباتونده اوسوتيمهين" مدير اجرايي صندوق جمعيت سازمان ملل متحد گفت : مردم در هر جاي جهان بايد در کمال امنيت و آرامش به سن پيري برسند ، از زندگي خود لذت ببرند و همه موارد حقوق بشر و آزادي هاي اساسي آنان نيز بايد رعايت شود.
در اين گزارش آمده است تا سال 2050 ميلادي ، حدود هشتاد درصد از جمعيت سالخورده جهان در کشورهاي در حال توسعه زندگي خواهند کرد .
اين گزارش هشدار داده است که مهارت ها و دانشي افراد سالخورده در حال تلف شدن است و بسياري از آنان با بيکاري ، تبعيض، بدرفتاري و حتي خشونت در محل کار يا منزل روبه رو هستند.
"ريچارد بلوويت" رئيس دفتر اجرايي موسسه بين المللي هلپ ايج مي گويد : ما بايد به سوء مديريت گسترده در باره سالخوردگان پايان دهيم ؛ طرح هاي ملي و جهاني براي حل مشکل افراد بالاتر از شصت سال بايد اجرايي شوند.