سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی:

نهضت به روز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز می شود

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تمامی واحدهای دانشگاهی باید قابلیت های خود برای طراحی و ساخت تجهیزات آ؛زمایشگاهی به منصه ظهور برسانند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین بلندی در حاشیه بازدید از دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران جنوب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دهه کرامت ، با بیان این مطلب افزود: نگاه ما به فعالیت های آموزشی برگرفته از نیازهای کشور است و به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که اقتدار علمی در گرو اقتدار ملی است باید نتیجه بخشی آموزه ها به گونه ای باشد که اقتدار ملی را در پی داشته باشد.

وی یادآور شد: نگرش ما باید به سمتی باشد که مشکلات و نیازهای کشور را شناسایی کنیم و دانشگاه ها باید مرکز ثقل شناسایی مسائل و مشکلات و پاسخگویی به آنها  باشند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه­ها از توان علمی و تجربی بسیار بالایی برخوردارند که باید این پتانسیل ها به صورت افراد مبتکر و خلاق به جامعه تحویل داده شود.

وی با بیان اینکه آموزش باید هدفمند و کاربردی باشد، افزود: محور و بستر فعالیت های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی طرح جامع آموزشی است که بر اساس آن، گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی و بازنگری برنامه های درسی در دستور کار قرار می گیرد.

دکتر بلندی خاطر نشان کرد: بحث ارتقای فرهنگ و کیفیت در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار حائز اهمیت است و پاسخگویی نیازهای کشور، خودباوری و حفظ شئونات اسلامی و انسانی در دانشگاه­ها موجب آن می شود که اقتدار کشور مستحکم تر از گذشته حفظ شود.

وی با بیان اینکه جذب و بورس اعضای هیات علمی بر اساس طرح جامع آموزشی صورت می گیرد، گفت: در یک طرح پنج ساله، برنامه ریزی جهت جذب اعضای هیات علمی جدید و ارتقای اساتید از مربی به استادیاری مدنظر قرار گرفته شده است.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بر راه اندازی رشته های میان رشته ای، بازنگری سرفصل کتب درسی ، ارائه برنامه های جدید و برگزاری دوره های کوتاه مدت مطابق با طرح جامع آموزشی دانشگاه تاکید کرد و گفت: تمامی مراحل برنامه ریزی، نظارت و هدایت باید بر اساس این طرح صورت گیرد.

در ادامه دکتر شمس رئیس واحد تهران جنوب در سخنانی با اشاره به تاریخچه تاسیس این واحد دانشگاهی گفت: واحد تهران جنوب دارای 9 دانشکده با 21 مرکز آموزشی، 30 هزار دانشجو و 600 عضو هیات علمی است.

وی با بیان اینکه رشته های مصوب و آمار اعضای هیات علمی در این واحد دانشگاهی در حال افزایش است، خواستار حل مشکل فضای آموزشی و تجمیع دانشکده ها و مراکز واحد تهران جنوب شد.

در ادامه این مراسم روسای دانشکده ها، معاونان و مدیران و اساتید واحد تهران جنوب به بیان دیدگاه­ها و مشکلات خود پرداختند و مسائلی نظیر آموزش های برون دانشگاهی، تصویب رشته های جدید،گسترش رشته های کارشناسی ارشد و دکتری، ادامه تحصیل و ارتقای اساتید ، تامین و جذب اعضای هیات علمی و... را مطرح کردند.

گفتنی است در این مراسم که با حضور دکتر شمس رئیس واحد تهران جنوب، دکتر نوریان شهردار منطقه 14 ، دکتر حسن گیوریان مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه، دکتر شایان­فر مدیر کل دفتر هیات ممیزه دانشگاه و جمعی از معاونان، مدیران و روسای دانشکده ها برگزار شد، کتابخانه، کارگاه ها، آزمایشگاه­ها و سایر فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی تهران جنوب توسط دکتر بلندی مورد بازدید قرار گرفت./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.