امير محمد مسجدي دبير سياسي اتحاديه اول دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به خروج نام منافقين از ليست گروههاي تروريستي توسط دولت آمريکا اظهار داشت: مسئولان آمريکايي بگويند که آيا حمله به سخنگوي وزارت خارجه ايران در نيويورک و حمله وقيحانه به سفارت ايران در فرانسه که توسط منافقين صورت گرفت، جزو اعمال تروريستي محسوب نميشود؟
وي با بيان اين که دولت آمريکا با چنين عملي راه فراري را براي منافقين گشوده است افزود: آمريکا با خارج کردن منافقين از ليست تروريستي قصد ضربه زدن به کشوري را دارد که باعث بيداري اسلامي شده، اما تجربه ثابت کرده که نميتوانند کار زيادي عليه جمهوري اسلامي انجام دهند.
اين فعال دانشجويي در پايان خاطر نشان کرد: حمايت آمريکا از منافقين بيشترين ضرر را براي اين کشور در پي دارد. چرا که از اين به بعد عواقب اعمال تروريستي اين گروهک مستقيما به آمريکاييها برگشته و جهه بينالمللي اين کشور را بيش از پيش زير سوال خواهد برد.
انتهاي پيام/