سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

تولید کشمش طلایی در کردستان چگونه است؟

با آغاز فصل برداشت انگور از تاکستان های کردستان، باغداران کردستانی در حال تهیه و تولید کشمش طلایی هستند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شد و نحوه تولید این فراورده های باغی در کردستان که به "بولاو" معروف است که از روزگاران قدیم رایج بوده و با این روش سنتی سالانه 250 تن کشمش طلایی در استان تولید می شود.
روش سنتی باغداران برای تهیه کشمش اینگونه است، خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود و ماده ای که بدست می آید خوشاب یا تیزاب نام دارد.
تیزاب باید به اندازه گوشت گوساله جوشانده شود، تا کشمش با کیفیتی تهیه شود و این کار سنتی از سالهای گذشته برای تولید کشمش در این منطقه رواج دارد، بعد ازبدست آمدن خوشاب انگورها را به آن آغشته می کنند سپس انگور آغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نور خورشید قرار می دهند تا خشک شود.
برای خشک شدن انگورها هفت تا 15 روز زمان صرف می شود و در نهایت کشمش تولید شده به مصرف می رسد./س
برچسب ها: کشمش ، کردستان ، آغاز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.