سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرکزی/

مسموميت غذايي قابل پيشگيري

مسمومیت غذایی قابل پیشگیری است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک مسموميت‌هاي غذايي بسيار شايع است. مسموميت غذايي معمولا بعد از چند ساعت از مصرف غذا با علائمي مانند تهوع، استفراغ، درد شكم، تب و اسهال بروز مي‌كند و عمدتاً با تب همراه نيست.

علامت يكي از مسموميت‌ها كه به دنبال خوردن نان خامه‌اي اتفاق مي‌افتد، استفراغ‌هاي مكرر است. همچنين به دنبال خوردن گوشت مسموم دردهاي عجيب شكمي رخ مي‌دهد كه فرد با مراجعه به بيمارستان تحت درمان قرار مي‌گيرد.

توصيه مي‌شود در صورت ابتلا، از خوردن مايعات دريغ نكنيد. خوردن دوغ و ماست در صورت ابتلا به مسموميت غذايي بسيار مفيد است. چنانچه فرد بيمار قادر به خوردن مايعات نبود، با مراجعه به پزشك از سرم‌درماني استفاده مي‌شود.در بيشتر موارد، مسموميت غذايي ظرف دو سه روز بهبود مي‌يابد و تنها بايد استراحت كرد و مايعات فراوان نوشيد تا از كمبود آب در بدن جلوگيري شود.

توجه داشته باشيد كه مسموميت‌هاي غذايي احتياجي به آنتي ‌بيوتيك ندارد و قابل پيشگيري است. امكان مسموميت غذايي با رعايت كامل نكات بهداشتي و تشخيص سالم بودن غذا كاهش پيدا مي‌كند./ب

برچسب ها: مسمومیت ، غذایی ، پیشگیری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.