سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا نباید گوشت و شکر بخورید؟

اگر می خواهید بدانید چرا نباید گوشت و شکر بخورید این مطلب را از دست ندهید.

محمد صدرا مقیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  داشتن رژیم غذایی مناسب برای استخوان ها، صرفا به معنای خوردن مواد حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی نیست.

وی در ادامه مطلب خود افزود: رژیم غذایی دوست دار استخوانهایتان کمتر مواد اسیدی را در خود دارد.

مقیمی تصریح کرد: گوشت قرمز، شكر، مواد غذایی فرآوری شده و کنسروها اسیدی هستند و بیشتر مواد قلیایی دارند، میوه های تازه و سبزیجات در گروه مواد غذایی قلیایی جا می گیرند.

وی تاکید کرد: کلسیم مواد غذایی که به آنها اشاره شد بیشتر از کلسیم، مکمل ها و لبنیات جذب می شود.

مقیمی خاطر نشان کرد: با خوردن مواد قلیایی میزان بیشتری از مواد مفیدی مثل منیزیم، فسفات و ویتامین k، این  مواد غذایی را به هم جذب می کند./ح
برچسب ها: گوشت ، شکر ، کلسیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.