حسین طلا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: ترویج فرهنگ شهادت وظیفه جامعه اسلامی است.
وی ادامه داد: این باور مقدس یعنی فرهنگ شهادت امروز در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه نسل های سوم و چهارم انقلاب دیده می شود.
طلا اضافه کرد: مهم ترین موضوعی که امروز باید بدان پرداخت، بیان شیوه عملی و منش شهدای جان بر کف در جبهه های حق علیه باطل است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران به عنوان نمونه های عملی، کسانی هستند که این حرکت عظیم و باور عمیق در وجود نازنین شان نهادینه شده بود.
وی بیان کرد: ابعاد مختلف شخصیتی شهدا همچون عبادت، خلوص، از خود گذشتگی، رشادت، شهامت، به خدا رسیدن و ... هر یک کلاس درسی برای نسل امروز جامعه اسلامی است.
طلا تصریح کرد: امیدواریم خداوند متعال همه آن ستارگان مقرب درگاهش را به عنوان معلمان ایثار و فداکاری ما قرار دهد./س