جابر آقا رحیمی، پژوهشگر استان کرمان در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: کشت گیاه آلوئه ورا عمدتاً از طریق بذر و یا پاجوش انجام میگیرد که در تکثیر از طریق بذر محصول هر سال با سال قبل متفاوت بوده و در تکثیر از طریق پاجوش هم به دلیل ایجاد تنها یک تا سه جوش در طی شش ماه سرعت تکثیر زیاد نخواهد بود.
وی افزود: در مقابل این دو روش تکثیر، تکثیر به روش کشت بافت از سرعت بالایی برخوردار است که با استفاده از تکنولوژی تولید کشت بافت میتوان تحولی در تولید گیاه آلوئه ورا جهت استفاده بیشتر صنایع و تامین نیاز بازار ایجاد نمود خصوصاً این که مقدار قابل توجهی از فرآورده های این گیاه از خارج از کشور وارد می شود.
آقا رحیمی خاطرنشان کرد: این فن آوری توانسته برای 5 نفر در مقاطع مختلف تحصیلی از جمله دیپلم، فوق دیپلم ، لیسانس، فوق لیسانس و دکترای اشتغال ایجاد کند./ح