علیرضا اسدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: دغدغه معیشت دانشجویان یکی از مهمترین مسائل مدنظر مسئولان مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی از جذب تنها دو هزار دانش آموز با معدل بالای 19 از مجموع آمار 15 هزار نفری در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد خبر داد و افزود: با توجه به این مهم تعداد بسیاری دانش آموز از این دایره بیرون می مانند که باید فکری برای آنها کرد.
اسدی ادامه داد: ایجاد رشته های علوم پزشکی در دانشگاه های آزاد اسلامی از قوانین خاصی پیروی می کند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: زمانی می توان دانشکده علوم پزشکی ایجاد کرد که پیش از هر چیز حوزه بالینی (مراکز بیمارستانی) آن آماده و مهیا باشد.
وی افزود: ساخت بیمارستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تا یک میلیارد و 500 میلیون ریال در واحد، تخت نیازمند است.
اسدی بیان داشت: این اعداد در بخش های خاصی مانند آی.س.یو و سی.سی.یو به ارقامی نزدیک به پنج میلیارد تا هشت میلیارد ریال نیز می رسد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: علاوه بر این، 60 درصد هزینه کارکنان مراکز بیمارستانی در خارج از درآمد های این مراکز از سوی دولت تامین می شود.
وی بیان کرد: اما در 10 بیمارستان دانشگاه آزاد در حال خدمات رسانی به مردم در سراسر کشور این هزینه از خود منابع مالی دانشگاهی تامین می شود.
اسدی تصریح کرد: حاصل این فرآیند، تاثیرات منفی 60 درصدی از جانب هزینه های بیمارستانی در تراز مالی دانشگاه آزاد اسلامی است./س