سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر بیش از حد خسته یا عصبانی هستید برای چند ساعت از خوردن غذا خورداری کنید که این خود هضم غذا را مشکل می سازد و سبب خستگی و
افسردگی بیشتر می شود.
وی افزود: غذا را در محیط آرام و در محیطی ساکت میل کنید چرا که به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: از نوشیدن چای، قهوه و خوردن غذاهای داغ جدا خودداری کنید.
سلطان زاده در پایان تصریح کرد: مصرف غذاهای داغ موجب تحریک حرارتی بافت های دهان ، مری و معده به مدت طولانی می شوند که این خود عاملی برای بروز
سرطان است./عط