وی افزود: به همین مناسبت در طول هفته کرامت امسال هشت همایش ویژه بزرگداشت هشت بقعه و امامزاده استان کرمانشاه برگزار می شود.
سلیمانی گفت: این همایش ها در امامزاده مهدی هرسین، امامزاده باقر بیستون، امامزاده احمد سنقر، امامزاده حسن اسلام آباد، بقعه احمد بن اسحاق سرپل ذهاب، سیده فاطمه کرمانشاه، امامزاده سید عبیداله پاوه و امامزاده ابراهیم کنگاور در حال برگزاری است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان کرمانشاه در ادامه تعداد امامزاده های فعال استان کرمانشاه را 45 امام زاده دانست و گفت: اکثر برنامه های فرهنگی در این امامزاده ها اجرا می شوند. ضمن اینکه بیشترین میزان زیارت ها از این اماکن متبرکه می باشد.
وی بیشترین زائرین را مختص به امامزاده باقر بیستون، امامزاده احمد سنقر، امامزاده ابراهیم کنگاور و بقعه احمد بن اسحاق سرپل ذهاب دانست.
سلیمانی درادامه گفت: حدود 40 درصد درآمد امامزاده ها صرف کارهای عمرانی می شود و مابقی صرف کارهای مدیریتی امامزاده، فعالیت های فرهنگی و .. می شود.
وی درادامه در خصوص برنامه های این اداره کل برای تبدیل بقاع متبرکه استان به قطب فرهنگی سخن گفت و اذعان داشت: بنا به فرمان مقام معظم رهبری هدف اصلی ما تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی است و در این خصوص برنامه های عمرانی، فرهنگی، مدیریتی ویژه ای ترسیم شده است.
سلیمانی اجرای طرح های جامع عمرانی و بازسازی بقاع متبرکه را از جمله برنامه های عمرانی این بخش دانست.
وی اجرای برنامه های فرهنگی ویژه امامزاده ها نظیر برگزاری طرح های آرامش بهاری، نشاط معنوی، ضیافت الهی و بصیرت عاشورایی را از دیگر برنامه ها دانست.
سلیمانی گفت: راه اندازی مراکز فرهنگی قرآنی از دیگر برنامه های این اداره کل می باشد که عملکردی مشابه کانون های فرهنگی مساجد خواهند داشت.
وی افزود: امیدواریم در آینده تمامی فعالیت های امام زاده ها و بقاع متبرکه در مراکز فرهنگی قرآنی اجرا شود.
سلیمانی در ادامه امامزاده احمد سنقر را به دلیل تعدد برنامه های فرهنگی از جمله قطب های فرهنگی نامید و گفت: در برخی جلسات رسمی کشور نیز از این امام زاده به عنوان قطب فرهنگی یاد شده است./س