به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ سعيده معاني،كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: نمك يكي از موارد مورد نياز براي سوخت و ساز مواد غذايي در بدن، انتقال پيام هاي عصبي و كاركرد صحيح عضلات است.
سعيده معاني افزود: مطالعات متعدد نشان داده است كه كاهش مصرف نمك، همراه با ساير عوامل درماني آسم، در بهبود اين بيماري مؤثر و مفيد است.
وي در خصوص ديگر عوارض مصرف نمك گفت: مصرف نمك، باعث افزايش احتباس مايعات در بدن مي شود و كاهش مصرف نمك در اين شرايط، حدود 2 ليتر از مايعات بدن را كاهش مي دهد.
اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: در بسياري از خانم هايي كه دچار ورم قوزك پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با كاهش مصرف نمك در غذاي خود، ورم بسيار كاهش مي يابد.
معاني، نمك آشپزخانه كه زمان طبخ يا سر سفره به غذا اضافه مي شود را مهمترين منابع دريافت نمك در رژيم غذايي برشمرد و گفت: انواع غذاهاي آماده مانند سوسيس، كالباس و همبرگر، انواع كنسرو خورش ها، كنسرو سبزيجات و انواع تنقلات شور مانند چيپس و پفك منابع دريافت نمك هستندكه براي سلامتي نيز مضر مي باشند./ح