به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد محمود صلاحي در ديدار با سفير پاكستان با بیان این مطلب گفت: كشور پاكستان و ايران دو كشور بزرگ و تاثير گذار در معادلات منطقه و جهان هستند و با توجه به اشتراكات فراوان در حوزه زبان و دين روابطي مستحكم و ديرينه اي دارند.
صلاحی با اشاره به حجم بالاي مبادلات تجاري بين دو كشور گفت: كشورهاي مسلمان بايد خواسته هاي يكديگر را با توجه به وسعت و گستردگي جهان اسلام، مرتفع و نيازهاي خود براي تعامل با كشورهاي غربي را به حداقل برسانند.
وی تصريح كرد: مبناي تعامل جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي همسايه برخلاف آن چه در غرب مرسوم است، در نظر گرفتن منافع مشترك مي باشد.
استاندار خراسان رضوي با اشاره به ظرفيت و مزيت هاي استان در بخش هاي مختلف صنعت، معدن و كشاورزي گفت: اين استان آمادگي دارد تا تجربيات خود را در زمينه هاي مختلف به پاكستان منتقل كند.
صلاحي ادامه داد: برخي از نيازهاي خراسان رضوي به خصوص در زمينه مواد غذايي را مي توان از طريق كشور پاكستان تامين نمود.
سفير پاكستان در ايران نيز ضمن مطلوب توصيف كردن سطح روابط بين دو كشور از پيشنهاد ارتباط و تعامل بين استان هاي دو كشور استقبال و نسبت به فراهم كردن شرايط آن قول مساعد داد.
خالد عزيز باقر با اشاره به تامين بخشي از انرژي مورد نياز پاكستان از طريق ايران گفت: به زودي خط لوله انتقال گاز و نيروگاه هاي تامين برق در اين كشور به بهره برداري خواهد رسيد. /س