سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

خواص سیب را جدی بگیرید

وقتی فصل سیب میرسد به من تبریک و وقتی فصل سیب میرود به من تسلیت بگوئید .(پیامبر اکرم)

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاین روزها سیب در بازار فراوان است ، بد نیست تا فرصت هست از خوردن آن غافل نشویم.
سیب یک میوه قلیایی و تمیزکننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می‌‌کند . اگر روده تنبلی دارید سیب را روی آتش ملایمی بپزید و آن را میل کنید البته حتما از ظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.
شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه ‌قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند حبه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
سیب میوه‌ای کلسیم دار است که به جذب کلسیم نیز کمک می‌کند.
این میوه خستگی مفرط بدن را از بین می‌برد و دم‌کرده برگ آن ادرارآور و درمان‌کننده التهاب کلیه و مثانه است.
نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
این میوه مقوی کبد و اشتهاآور است و برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی‌برد.
پوست سیب را مانند چایی دم کنید و بیاشامید. این چایی بهترین دوست کلیه است.
آب سیب را با آبمیوه‌گیری در منزل تهیه کنید و فورا آن را بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم‌های خود را از دست می‌دهد.
مراقب باشید دانه‌های سیب را نخورید زیرا دارای سیانید بوده و مصرف زیاد آن ایجاد مسمومیت می‌کند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، خواص ، سیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.