میترا زراتی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قارچ جزء سبزیجات است و دارای مقادیر زیادی آب است، این مطلب صحت ندارد که قارچ منبع
پروتئین است.
وی ادامه داد: قسمت اعظم قارچ از
فیبر و آب تشکیل شده است میزان پروتئین اصلا قابل مقایسه نیست که بتوان با آن نیاز روزانه بدن را تامین کند.
زراتی افزود: قارچ در رژیم کاهش وزن مفید است چون معده را پر می کند و به فرد حالت سیری می دهد.چون قارچ آب زیادی دارد در تامین آب بدن مفید است.
وی تشریح کرد: هضم قارچ راحت است و افراد سالمند و افرادی که مشکلات دستگاه گوارش دارند به راحتی قابل استفاده و مصرف است.
زراتی اظهار داشت: قارچ منبع مناسبی از
ویتامین c است به شرطی که به صورت پخته مصرف نشود.
چون ویتامین C در اثر حرارت از بین می رود و معمولا باید به صورت خام مصرف شود تا اثر داشته باشد.
زراتی متذکر شد: کالری قارچ آزاد است به این معنی که مقدار کالری آن کم است و محسوب نمی شود.
مصرف قارچ به صورت آزاد است و مصرف بیش تر از حد قارچ متشکل ساز نخواهد بود و به راحتی قابل استفاده است./ح