سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان/

كمبود قند خون از عوامل كاهش یادگیری دانش آموزان

كمبود قند خون از عوامل مهم در كاهش یادگیری دانش آموزان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، مسئول مركز اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی زنجان گفت: قند خون در نحوه و نوع یادگیری، تمركز و فعالیت های مختلف افراد به ویژه در بین دانش آموزان و دانشجویان نقش مهمی دارد.

جز دائمی افزود: عدم مصرف صبحانه به كاهش قند خون و در نتیجه به عدم یادگیری مطلوب منجر می شود و بی توجهی به این امر عواقب ناخوشایندی به همراه دارد.

مسئول مركز اطلاع رسانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی زنجان با اشاره به اینكه مصرف صبحانه كامل به كارآیی بیشتر فعالیت ها منتهی می شود تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان بدون توجه به تغذیه خود از مصرف صبحانه خودداری كرده و در كلاس های درس حضور می یابند.

جز دائمی ادامه داد: عدم مصرف صبحانه علاوه بر خستگی زودرس در ابتكار و خلاقیت دانش آموزان نیز بسیار تاثیر گذار است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه بیشتر والدین و برنامه ریزی صحیح، زمینه لازم برای مصرف صبحانه كامل با داشتن زمان كافی برای دانش آموزان فراهم شده و به تدریج نهادینه می شود./ع
برچسب ها: کمبود ، قند ، یادگیری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.