سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه /

حمایت از کشورهای مسلمان دلیل توطئه‌های مستکبران بر ضد سوریه

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: توطئه‌های رژیم مستکبران بر ضد سوریه به دلیل حمایت آنها از کشورهای مسلمان است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه ، وحید جلال‌زاده در همایش حمایت از مقاومت مردم و دولت سوریه که با حضور سفیر سوریه در جمهوری اسلامی ایران، ائمه جمعه و جماعات، طلاب و روحانیون، فرمانداران، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، نخبگان و اندیشمندان آذربایجان‌غربی در سالن اجتماعات اداره برق برگزار شد، اظهار داشت: مردم استان در طول سه دهه گذشته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از مقاومت و ایستادگی به عزت و سربلندی دست یافتند.

وی با بیان اینکه آذربایجان‌غربی در طول هشت سال جنگ تحمیلی، 12‌‌ هزار شهید سرافراز تقدیم میهن اسلامی کرده است، افزود: ملت بزرگ ایران هرگز در برابر دشمنان و مستکبران سر فرود نیاوردند و همواره در صف مقدم حمایت از مقاومت‌های اسلام و مسلمانان و ملت‌های آزادی‌خواه دنیا قرار دارند.

جلال‌زاده با بیان اینکه جای خوشحالی است که دولت و مردم مسلمان سوریه از روزهای نخست انقلاب در کنار ملت سربلند ایران هستند، تصریح کرد: توطئه‌های اخیر رژیم صهیونیستی و استکبار بر ضد سوریه به دلیل حمایت‌های آنها از مردم ایران و دیگر کشورهای مسلمان است.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه حمایت های مردم و دولت سوریه را در هشت سال جنگ تحمیلی فراموش نمی‌کنیم، ادامه د‌اد: رئیس جمهور سوریه با شدت بیشتری از کشورهای لبنان و فلسطین حمایت می‌کنند.

وی در ادامه تجاوز آمریکا، صهیونیست و برخی دولت‌های دست‌نشانده آنها را بر کشور سوریه محکوم کرد و گفت: وعده الهی برای پیروزی مقاومت مردم مسلمان تحقق می‌یابد و ملت ایران در این راه حمایت خود را از مقاومت مردم و دولت سوریه اعلام می‌کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی در پایان خاطرنشان کرد: مردم آذربایجان‌غربی در کنار مردم مسلمان سوریه هستند تا دشمنان را شکست دهند./س


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.