سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تجارب مدیریتی تاثیرگذار در میزان ضایعات محصولات باغی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تجارب ناقص مدیریتی در تصدّی و سیاست انبارهای سردخانه دار در میزان بالای ضایعات محصولات باغی تاثیرگذار است.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان اطلاعات تکنیکی در توزیع امکانات و تکنیک های حمل و نقل را نیز در حاصل شدن این ضایعات دخیل می دانند.

وی تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که بهره گیری از برنامه فروش برای مجموعه برنامه های خرید از بروز ضایعات جلوگیری خواهد کرد.

اسکندری با اشاره ای به شرایط ویژه محصولات باغی ادامه داد: محصولات باغی به دلیل شرایط ویژه مانند حجم زیاد، آب زیاد در بافت، فسادپذیری، نیاز به انبارداری و... بیش از سایر محصولات در معرض ضایع شدن قرار دارند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ضایعات محصولات باغی قبل از رسیدن مصول شروع و پس از برداشت نیز ادامه دارد.

وی ضمن بیان شرایط ضایعات محسوب شدن محصول اظهار داشت: هرگونه تغییری در کیفیت که منجر به غیرقابل خوردن و دسترس شدن و عدم ایمنی محصول شده و آن محصول کشاورزی برای انسان غیرقابل مصرف می شود را باید ضایعات قلمداد نماییم.

اسکندی تاکید کرد: فعالیت های چاره ساز بسیاری برای رفع این مشکل وجود دارد و ممکن است نیاز به توجه و اولویت بندی بهتر در هر برنامه ریزی برای کاهش ضایعات داشته باشد./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.