سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف غذاهای گیاهی از پیرپوستی پیشگیری می کند

آنتي اكسيدان ها نه تنها در پيشگيري بيماري هاي غير واگير نقش دارند بلكه در حفظ سلامت پوست و كند شدن روند پيري در پوست نيز موثرهستند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب اظهار داشت: غذاهاي گياهي نظير ميوه ها، سبزي ها و غلات كامل حاوي تركيباتي به نام آنتي اكسيدان هستند كه براي سلامت انسان مفيـد بوده، بسياري از بيماري هاي مرتبط با افزايش سن را به تاخير انداخته و ازبيماري هاي غيرواگير ازجمله بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت و انواع سرطان ها پيشگيري مي كنند.
 
دكتر فروزان صالحي افزود: برخي از ويتامين ها، مواد معدني، كاروتنوئيدها و پلي فنل ها به عنوان آنتي اكسيدان ها شناخته شده اند.
 
وي تصريح كرد: وجود بسياري از آنتي اكسيدان ها با رنگ خاص در مواد غذايي مشخص مي شوند از جمله، رنگ قرمز تيره در ميوه هايي نظير گيلاس و آلبالو و گوجه فرنگي، رنگ نارنجي در هويج، رنگ زرد در ذرت، انبه و زعفران و رنگ آبي مايل به بنفش در تمشك، شاتوت و انگور. /عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.