به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس غلامپور افزود: این طرح در سال زراعی جاری در هشت درصد از باغها و مزارع هرمزگان اجرا شده که تا پایان امسال به بیش 10 درصد می رسد .
محصول سالم ( ارگانیک) شامل محصولاتی می شود که طبق آزمایشهای بعمل آمده میزان باقیمانده سموم نباتی روی آن کمتر از حد استاندارد تعیین شده باشد
وی تصریح کرد: تولید محصول سالم علاوه بر کاهش هزینه های تولید، موجب حفاظت از محیط زیست، مانع از آلودگی و تخریب عوامل اصلی تولید، از جمله خاک و آب شده و با عرضه آن به بازارهای مصرف، ضریب سلامت درجامعه افزایش می یابد.
وسعت زمینهای کشاورزی هزمزگان 154هزار هکتار با تولید سالانه دو میلیون و 200 هزارتن محصول زراعی و باغی اعلام شده است./س