اسماعیل مهدیزاده در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه با بیان اینکه بیشتر اعضای هیئت بوکس استان تحصیلات دانشگاهی دارند، اظهار داشت: رویکرد هیئت بوکس برای انتخاب اعضای هیئت بر پایه میزان تحصیلات و خلاقیت آنها است و این افراد باید اساسنامه تعریف شده در هیئت را که شامل راهبرهای جدید و قدیم است، بپذیرند.
وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در چارت اساسی هیئت، گفت: انتخاب برخی دانشگاهیان به عنوان اعضای هیئت رئیسه بوکس به منظور استفاده از ایدهها و راهکارهای جدید برای پیشبرد اهداف هیئت از بعد علمی و نیز برگزاری مسابقات بوکس در دانشگاههای استان به خصوص همگانی کردن این ورزش مورد تاکید است.
مهدیزاده با بیان اینکه هیئت بوکس علاوه بر مساعدتهای اداره کل و فدراسیون قادر به درآمدزایی است، افزود: مسابقات جام رمضان در شهرهای خوی، زنجان، میاندوآب، اردبیل، کرمانشاه و ارومیه در از درآمدهای هیئت برگزار شد.
رئیس هیئت بوکس آذربایجان با بیان اینکه برنامههای اجرایی هیئت بوکس استان از تقویم ورزشی فدراسیون یک گام جلوتر است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات شمالغرب کشور، مسابقات سوپرکاپ آزاد، مسابقات نونهالان و مسابقات دانشگاههای غیرانتفاعی در تقویم ورزشی پیاده نشده بود اما در هیئت بوکس استان برگزار شد.
وی با اشاره به برنامههای هیئت در شش ماهه دوم سال جاری، ادامه داد: برگزاری مسابقات المپیاد دانشگاههای غیرانتفاعی و فعال کردن هیئتهای غیرفعال مهمترین برنامههای هیئت در سال جاری است.
مهدیزاده با بیان اینکه برخی هیئتهای استان غیرفعال شده و از هیئت بوکس استان جدا شدهاند، خاطرنشان کرد: هیئتهای اشنویه، تکاب و محمدیار که با امکانات هیئت بوکس استان مجهز و تشکیل شده بودند غیرفعال شدند و به صورت جداگانه و خارج از برنامه هیئت استان فعالیت میکنند.
رئیس هیئت بوکس آذربایجانغربی با بیان اینکه تعدادی از شهرستانها مانند ارومیه و شاهیندژ نیمهفعال هستند، متذکر شد: دلیل عدم کارایی و بیانگیزگی این هیئتها سهلانگاری خودشان است و هیئت استان راهکار خاصی برای فعال کردن آنها ندارد./س