جواد افشار، كارگردان سينما و تلويزيون در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعيت توليد فيلم و مديريت آن در سينما گفت:در 6 ماه گذشته تعداد فيلم هاي ساخته شده بسيار اندك بوده در حالي كه سينما با شعار تقويت بخش خصوصي درحال پيشروي است كه در صورت ايجاد زمينهي كار شاهد بهبود وضعيت سينما خواهيم بود؛اما متاسفانه هنگامي كه از اين سرمايه گذاران براي كار دعوت مي شود با ايجاد موانع مختلف بر سر كار آنان انگيزهي سرمايه گذاري را در آنها از بين ميبرند كه در نوع خود كلاهبرداري محسوب ميشود.
افشار با اشاره به تاثير سياست هاي مديريتي در جريان توليد فيلم خاطرنشان كرد:در سال هاي اوليه كه دوستان فعلي وزارت ارشاد به جاي گروه سابق در حال استقرار بودند با شعار اصلاح ساختارهاي سينما وعده هاي بسياري دادند كه باعث خوشحالي سينماگران شد اما متاسفانه بسياري از اين وعده ها بي عمل ماند.
وي افزود:نگاههاي سليقه اي مديران باعث سردرگمي فيلم نامه ها و سازندگان دراين بين شده كه با شفاف سازي و اصلاح ساختارها ميتوان به رفع اين نقايص پرداخت،اما متاسفانه روند كنوني فقط باعث سرخوردگي فيلمسازان شده است.
اين كارگردان با تاكيد به تاثير فيلمسازان در روند مديريت سينما بيان كرد:مديران سينمايي با سپردن كارها به دست افراد هنري و فرهنگي و نه سياسي ميتوانند در اين راستا گام موثري بردارند؛زيرا در صورت ورود سياست به كارهاي هنري،جانب داري ها،مرز بندي ها و جناح بندي ها فقط باعث خدشه به ذات هنر ميشود.
افشار در پايان در خصوص تاثير جشنواره ها در كيفيت فيلم هاي توليدي اذعان كرد:تعدد و برگزاري جشنواره ها ضمانتي براي بهبود كارها نيست؛بلكه بايد اين جشنواره ها در ركاب مراسم بزرگتري مثل جشنواره فيلم فجر قرار گيرد.
وي افزود:جشنواره هاي كوچك باعث از بين رفتن ارزش كار،نيروها،بودجه و عملكردها مي شود و تب و عطش جشنواره فيلم فجر را كم ميكند./ه