سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بعد از کانادا،تعطیلی به کدام سفارتخانه می رسد

نتانیاهو و برخی دیگر از مقامات اسرائیل با تشکیل جلسات و سفرهای گوناگون در پی معامله با برخی کشورهای اروپایی هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، اکنون که چند روزی از تعطیلی سفارت کانادا در تهران می گذرد و مقامات کانادا بیش از پیش خود را هم پیمان و عزیزشده رژیم صهیونیستی می بینند و برای ابراز همبستگی بیشتر، تلویزیون های ملی کانادا بنیامین نتانیاهو را دعوت به مصاحبه می کنند.
نتانیاهو در مصاحبه با تلویزیون کانادا:
"جهان برای ایران خط قرمز بگذارد/ تحریم ها موجب کندی توسعه هسته ای نشد"
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی کانادا، چند روز پس از اعلام قطع رسمی مناسبات کانادا با ایران، بار دیگر هشدار داد که جمهوری اسلامی تا زمانی که از سوی کشورهای دموکرات جهان قاطعیت نبیند و مشاهده نکند که خط قرمز واضحی در مورد برنامه اتمی ایران تعیین شده، ازبرنامه های اتمی خود دست برنخواهد داشت.

 

نتانیاهو در مصاحبه با تلویزیون کانادا


نتانیاهو که امیدوار است در سفرپیش روی خود به آمریکا در پایان ماه جاری در ملاقات با باراک اوباما موعدی را برای اعلام خط قرمز آمریکا برای ایران بگیرد، به شبکه تلویزیونی کانادا گفت: "دولت های واشنگتن و اورشلیم اکنون در تماس هستند تا خط قرمزی را برای حکومت ایران تعیین کنند."
قرار است نتانیاهو در پایان "یوم کیپور" (روزه بزرگ یهودیان) در بیست و هفتم ماه جاری (سپتامبر) رهسپار نیویورک شود و در پی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و درخواست از کشورهای جهان برای تعیین خط قرمز جهت برنامه های اتمی ایران، با باراک اوباما دیدار کند. ولی روزنامه اسرائیلی "معاریو" امروز نوشت: معلوم نیست چنین دیداری اصولاً صورت پذیرد و زیرا هنوز موعدی برای آن از سوی کاخ سفید تعیین نشده است.
علاوه بر آمریکا که در دور زدن رژیم صهیونیستی جهت حمله نظامی به ایران تلاش می کند، هم پیمان دیگر این رژیم که نتانیاهو بر آن بسیار تکیه دارد نیز در آخرین گفتگوها از حمله نظامی به ایران حمایت نکرد. گیدو وستروله وزیر امور خارجه آلمان در دیدار با نخست وزیر رژیم اسرائیل تأکید کرد که آلمان با حمله یکجانبه اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران مخالف است و چنین حمله ای در موقعیت فعلی احتمال دارد موجب شود ائتلافی که علیه ایران به وجود آمده گسیخته شود و از دید ما حمله یکجانبه معضل اتمی ایران را حل نمی کند. این اظهارنظرها درحالی است که آلمان در مورد خطر ناشی از برنامه اتمی ایران، شریک نگرانی های رژیم صهیونیستی است.

رژیم صهیونیستی به نروژ: شما نیز مانند کانادا قطع رابطه کنید

وزیر کشور اسرائیل در دیداری که امروز با سفیر نروژ در اورشلیم داشت از دولت اوسلو خواستار شد که به پیروی از کانادا مناسبات سیاسی خود را با حکومت ایران قطع کند.
الی ییشای که دبیرکل حزب مذهبی "شاس" نیز هست افزوده گفت: جهان باید درک کند که مجهز شدن حکومت ایران به بمب هسته ای، امنیت سراسر جهان را به خطر می اندازد و تنها متوجه یک یا چند کشور نیست.

اما موضوع تنها به اینجا ختم نمی شود. این روزها که نتانیاهو برای تعیین خط قرمز برای ایران بسیار تلاش می کند، مقامات آمریکایی را وادار به پاسخ صریح و روشن درقبال جنگ افروزی های خود کرده است. واشنگتن نیز به این نتیجه رسیده است که دور زدن ها نتانیاهو را آرام نمی کند و باید آب پاکی بر دست او ریخته شود.


"پاسخ رد کلینتون به نتانیاهو: نیازی به خط قرمز برای ایران نیست"
علیرغم اشتراک نظر رژیم صهیونیستی و آمریکا در مورد عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای، ایالات متحده نسبت به درخواست رژیم اسرائیل پیرامون تعیین خط قرمز جهت برنامه های اتمی ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد قصد ندارد برای ایران جدول زمانی تعیین کند.
وزیر خارجه ایالات متحده هیلاری کلینتون گفت: دولت واشنگتن اعلام داشته و صریحاً گفته است که همه امکانات و گزینه ها روی میز قرار دارند ولی در عین حال هنوز هم باور دارد که گفت و گو بهترین راه برای ممانعت از دستیابی ایران به جنگ افزار اتمی است.

 

کلینتون: نتانیاهو! برای ایران خط قرمز تعیین نمی کنم


هیلاری کلینتون در مصاحبه با رادیوی وابسته به خبرگزاری "بلومبرگ" در نیویورک مدعی شده است: ایالات متحده دقیقاً فعالیت های ایران را زیر کنترل دارد.
وی در اشاره به نگرانی های رژیم صهیونیستی گفت: " رژیم اسرائیل به این دلیل خواهان واکنش فوری به برنامه های اتمی ایران است که احساس می کند به یک هدف برای ایران مبدل شده است. ولی به باور ما می توان در موقعیت فعلی با تحریم های شدید ایران را به پای میز مذاکرات واقعی کشاند."
کلینتون مدعی شد که اکثر درآمد ایران به فروش نفت وابسته است و تحریم ها موجب شده که میلیاردها دلار از درآمد نفتی ایران کاهش یابد.
اما جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، همچون گذشته تاکید کرد که هنوز برای به ثمر نشستن تلاش‌های دیپلماتیک فرصت هست و گفت که دیپلماسی بهترین راه برای حل اختلاف بر سر برنامه اتمی ایران است.
پیش از آن، ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم تاکید کرده بود که دولت باراک اوباما نمی‌خواهد در حمله احتمالی به مراکز اتمی ایران "همدست" رژیم صهیونیستی شناخته شود.
اسرائیل و ایالات متحده هم‌اکنون در رابطه با تعیین خط قرمز و ضرب الاجل برای برنامه هسته‌ای ایران در حال بحث و گفتگو هستند.


آب خوش از گلوی نتانیاهو پایین نمی رود/ کلینتون غذای رجال سیاسی می خورد
این بحث ها درحالی ادامه دارد که مقامات رژیم صهیونیستی در اضطراب ناشی از هسته ای شدن ایران، خواب ندارند؛ هیلاری کلینتون از تمامی سرآشپزهای این کشور خواسته است تا برای ارائه یک منوی جدید که باب میل خارجی هاست به کاخ سفید بیایند.

 


این اقدام که حاکی از بی اهمیتی تقلاها و دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی برای کاخ سفید است، بیش از پیش بی میلی آمریکا برای همراهی با طرح های جنگ افروزانه رژیم صهیونیستی را نشان می دهد.
روزنامه دیلی میل نوشته است: بیش از 80 سرآشپز نمونه از سراسر آمریکا برای حضور در "موسسه سرآشپزهای آمریکا" دعوت شده‌اند.
وزارت امور خارجه آمریکا قصد دارد تا از این سرآشپزهای نمونه برای پخت غذاهایی برای رجال سیاسی خارجی که به آمریکا سفر می‌کنند، کمک بگیرد تا غذاهایی باب میل این افراد سرو شود.

 


کاپریشیا پناویک مایشان، رئیس تشریفات وزارت خارجه آمریکا گفت: این همکاری جدید دیپلماتیک در زمینه آشپزی، بخشی از فلسفه هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا در استفاده از هر وسیله دیپلماتیک برای دسترسی به اهداف مشخص در زمینه روابط سیاسی با سایر کشورها محسوب می‌شود.
یکی از این سرآشپزها درباره این برنامه جدید دولت آمریکا گفت، این اقدام از سوی وزارت امور خارجه آمریکا باعث تقویت روابط دیپلماتیک میان واشنگتن به عنوان میزبان و رجال سیاسی از کشورهای دیگر می‌شود. این اقدام به سایر کشورها نشان می‌دهد که غذای آمریکایی‌ها چیزی فراتر از هات داگ و برگرهاست!

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.