سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از عقرب سیاه تا عقرب عربی +عکس

کژدم یا عقرب و یا دراز دم نام یکی از گونه‌های بندپایان رده عنکبوتیان است که دارای ۸ پا و نیشی با زهر کشنده می‌باشد. نیش عقرب در نوک دم آن قرار دارد. عقرب‌ها بیشتر در آب و هوایی گرم فعال هستند. این جانوران دارای چنگالهای خارداری هستند که در واقع قسمتی از دهان آنها محسوب می‌شود. آنها قادرند که ماده سمی خطرناکی از قسمت عقب بدنشان به طرف مهاجمین بپاشند.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، در این مطلب سعی داریم شما را با تعدادی از خطرناکترین عقرب های دنیا آشنا کنیم.

عقرب سیاه آسیایی

این عقرب که به عنوان یکی از سمی ترین و کشنده ترین عقرب ها و همچنین موجودات دنیا شناخته می شود به صورت بومی در جنوب آسیا پیدا می شود و تمایل بسیار زیادی به حمله دارد به طوری که به سختی می توان از دست آن جان سالم به در برد. این عقرب شباهت زیادی به شاه عقرب های معروف دارد.



عقرب مرگ

این عقرب به صورت بومی در شمال آفریقا و همچنین خاورمیانه وجود دارد و اندازه آن نیز تقریبا میان 10 تا 13 سانتی متر است. این عقرب به صورت ذاتی میل به حمله دارد و نیش آن می تواند باعث ایجاد دردهای شدید فلج شدن  در افرادی که توان جسمی پایینی دارند حتی کشنده است.



عقرب آمریکای شمالی

همانطور که از نام این عقرب معلوم است از گزندگان بومی شمال آمریکا است و به عنوان یکی از بی آزارترین عقرب های دنیا شناخته می شود. البته در صورت خطر حتما از نیش خودش استفاده می کند و محل گزیدگی معمولا تا 2 یا 3 روز دردناک است و سپس بهبود می یابد اما این عقرب کمتر باعث مرگ افراد می شود.



عقرب عربی

این عقرب نیز بیشتر در آسیایه میانه و در کشورهای عربی دیده می شود و اندازه آن نیز تقربیا 10 سانتی متر است. همچنین این عقرب میل کمتری به حمله دارد ولی نیش آن بسیار مرگبار است و سالانه جان افراد بسیار زیادی را می گیرد.  این عقرب همچنین به عنوان یکی از کشنده ترین موجودات دنیا شناخته می شود.



نکات جالب در مورد عقرب ها


جالب است بدانید عقرب ها تنها دو دشمن طبیعی دارند یکی از آنها یک نوع سار است و دیگری مگس و جالب تر اینکه عقرب‌ها تنها موجوداتی هستند که اشعه رادیو اکتیو تاثیری به آنها ندارد.

ضعیفترین عقرب‌ها ۴۰۰۰۰ راد (واحد اندازه گیری تشعشعات تولیدکننده یون جذب شونده) را تحمل می‌کنند این عدد در مورد انسان کمتر از تنها ۶۰۰ راد می‌باشد و بدین گونه حتی از انفجار اتمی هم جان سالم به‌در می‌برند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۱ آبان ۱۳۹۶
تو بیمارستان سینا تبریز بستری. شدم حدود ده سال قبل، اول خدا بعدا پزشکان اونجا واقعا بی نظیر هستن هرگز یادم نمیبره چطور بهم رسیدن، آخه داماد ما اون زمان تو بخش جراحی. پرستار بود. اما ازاین جدا پزشکانی تبریز. خیلی تبحر دارن
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۱ آبان ۱۳۹۶
تو بیمارستان سینا تبریز بستری. شدم حدود ده سال قبل، اول خدا بعدا پزشکان اونجا واقعا بی نظیر هستن هرگز یادم نمیبره چطور بهم رسیدن، آخه داماد ما اون زمان تو بخش جراحی. پرستار بود. اما ازاین جدا پزشکانی تبریز. خیلی تبحر دارن
ناشناس
۰۹:۳۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۶
خدا کمک کنه دچار عقرب گزیدگی نشویم
ناشناس
۰۹:۳۷ ۰۱ آبان ۱۳۹۶
ولی یه بار منو عقرب سیاه نیش زد دو روز در بیمارستان. بودم
sara
۱۱:۰۳ ۱۸ مرداد ۱۳۹۳
سلام میشه عکس شاه عقرب را بذارید
پیمان
۱۱:۵۹ ۰۳ تير ۱۳۹۳
زخم زبان مردم بدتراز شاه. عقرب وامثال انهاست
سعید
۰۱:۳۴ ۲۶ خرداد ۱۳۹۳
موجود خطرناکی است
عطا
۱۷:۰۴ ۰۷ شهريور ۱۳۹۲
باید به خدا شکر کنیم که هنوز به سرما نیومده
کامران
۱۵:۳۳ ۲۹ شهريور ۱۳۹۱
خداوندا شکرت
ابراهیم
۱۶:۵۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۱
باید بیشتردرمورد خدا مطالعه کرد ... !!!!!!!!!
آرش
۱۴:۵۰ ۲۴ شهريور ۱۳۹۱
آدم فقط به قدرت خدا پي مي بره