به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، در اوايل هفته قبل و در پي سخنان بهمني و ورود دلارهاي ارزان تر به بازار، سطح عرضه بر تقاضا فزوني گرفت و دلار با كاهش مواجه شد اما اين ارز سركش با مخالفت بخش خصوصي با راه اندازي بورس ارزي صعودي شد و در آخر هفته بر روي نرخ 2224 تومان آرام گرفت نرخي كه براي دلار در 6 ماه اخير بي سابقه بود.
بنابراين گزارش در روز شنبه با تعطيلي بازار ارز نرخ اعلامي در بازار غيررسمي براي دلار 2187 تومان عنوان شد كه در روز يكشنبه در بازار آزاد ارز دلار با نرخ 2159 تومان به فروش رسيد، با رسيدن دلار به اين سطح در بازار رسمي، يورو و پوند هم با بهاي 2740 و 3455 تومان و درهم امارات با قيمت 588 تومان در بازار معامله شدند.
اين گزارش حاكيست، در روز دوشنبه ارزها شاهد افت و خيز بيشتري بودند و بازار با نوسان هيجاني ارزها به ويژه دلار مواجه شد و دلار تا قبل از ظهر در پايين ترين سطح به 2182 تومان رسيد كه اين امر در پي افزايش عرضه دلار صورت گرفت، اما با خبر كاهش دلار در بازار دوباره بهاي اين ارز صعودي شد و تا غروب نرخ اين اسكناس پشت سبز به 2173 تومان رسيد، در اين شرايط يورو و درهم بعد از كاهش 9 و 10 توماني در غروب بر روي نرخ 2750 و 591 تومان قرار گرفتند اما پوند انگليس با قرار گرفتن در محدوده 3460 تومان نوسان چنداني نداشت.
براساس اين گزارش پس از مخالفت بخش خصوصي براي راه اندازي بورس ارزي بهاي دلار بعد از چند روز كاهش افزايش يافت و در روز سه شنبه با رشد 8 توماني به 2181 تومان رسيد و گمانه زني ها درباره زمان راه اندازي اين بورس به اول مهرماه حكايت دارد در اين روز يورو و پوند هم با رشد 12 و 13 توماني تا سطح 2762 و 3473 تومان و درهم امارات تا 594 تومان بالا آمدند.
شايان ذكر است، جهش 42 توماني دلار در روز چهارشنبه بهاي دلار را بعد از 6 ماه به محدوده 2223 تومان نزديك كرد، ساير ارزها نيز در تبعيت از دلار با رشد چشمگيري مواجه و بهاي يورو و پوند با رشد 36 و 52 توماني به 2798 و 3525 تومان رسيد و درهم امارات هم با افزايش 12 توماني و با بهاي 606 تومان در بازار به فروش رسيد.
گفتني است، روز پنجشنبه دلار و درهم امارات نوسان چنداني نداشت و برروي بهاي 2224 تومان و 607 تومان آرام گرفتند، اما يورو و پوند به روند افزايشي خود ادامه و با رشد 34 و 30 توماني به سطح 2832 و 3555 تومان نزديك شدند./عب