بر پایه ی این گزارش ، آنها بر این باورند که در افرادی که خشکبار استفاده میکنند، احتمال ابتلا به عوامل خطرسازی که میتوانند موجب ابتلا به سکته مغزی، دیابت و بیماریهای قلبی شوند، پنج درصد کمتر است.
براساس نتایج این تحقیق مصرفکنندگان خشکبار نسبت به افرادی که خشکبار مصرف نمیکنند، وزن کمتر، شاخص جرم بدنی پایینتر و دور کمر کوچکتری دارند.
این گزارش حاکی از آن است که ، شما هم اگر میخواهید به این نتایج برسید تنها کافی است روزانه بیش از یک چهارم اونس (۶۸/۳۹ گرم) خشکبار مصرف کنید تا چهارعامل خطرساز یعنی چاقی شکمی، فشار خون بالاو سطح بالای گلوکز در شما هم ماننداین افراد کمتر شود./س