سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پوتين در نشست اپک ؛

روسيه مي تواند پل ارتباطي آسيا و اروپا باشد

" ولاديمير پوتين " بر نقش ارتباطي روسيه بين کشورهاي آسيايي و اروپايي براي گسترش همکاري هاي اقتصادي و تجاري در منطقه تاکيد کرد .

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ،  رئيس جمهور روسيه بر تمايل کشورش براي ايفاي نقش پل رابط آسيا و اروپا تاکيد کرد.
" ولاديمير پوتين " در دومين نشست سران  مجمع همکاري هاي اقتصادي آسيا-اقيانوس آرام موسوم به اپک که روز هاي شنبه و يکشنبه در ولادي ووستوک در خاور دور روسيه برگزار مي شود  گفت:«روسيه مي تواند عرضه کننده قابل اعتماد و اطمينان انرژي براي کشورهاي آسيايي باشد و  همچنين مي تواند پل ارتباطي مهمي براي دستيابي کشورهاي آسيايي به بازار هاي اروپايي باشد که اين مسئله موجب گسترش همکاري هاي اقتصادي و تجاري در منطقه خواهد شد . مهمترين و نخستين مسئله اي که بايد به آن توجه داشت توسعه و گسترش زير ساختهاي مربوط به بخش حمل و نقل است . روسيه پس از سالها تمرکز بر صادرات نفت و گاز به بازار اروپا اکنون قصد دارد ميزان صادرات نفت و گاز خود به بازارهاي آسيايي را افزايش بدهد . مسکو همچنين توسعه زير ساختهاي مربوط به حمل و نقل جاده اي دريايي و هوايي خود با کشورهاي آسيايي را در اولويت قرار داده است .»
برچسب ها: پوتین ، روسیه ، آسیا ، اروپا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.