در کنفرانس آموزشی محیط زیست برای توسعه پایدار در گرجستان عنوان شد؛
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمدی زاده گفت: ایجاد مراکز ارتباط و پیوند مناسب بین کشورها با مراکز و مراجع بین المللی مرتبط در زمینه آموزش، پژوهش و آگاهی های زیست محیطی، ایجاد شبکه تلویزیونی، پایگاه های اطلاع رسانی و یا خبرگزاری محیط زیست با مشارکت و حمایت UNEP و UNESCO در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: 35 سال پیش د ر تفلیس همه متفق القول بر اهمیت آموزش محیط زیست در بهبود و پایداری جهانی تاکید کردند و این نقطه عطفی در این زمینه در سطح بین المللی شد.
وی ادامه داد: امروز جهان سعی دارد تا به مدد آموزش، تفکر صرفا توسعه گرایی حاکم بر جامعه صنعتی را به سمت تفکر پایداری سوق دهد و در این راستا آگاهی رسانی محیط زیستی تنها راه تغییر نگرش و ایجاد ارزشهای پایدار است.
وی با اشاره به اقدامات موثر انجام شده در حوزه آموزش برای توسعه پایدار در ایران تصریح کرد: طی سالهای 2009-1991 نرخ سواد از 74.1 درصد به 87.3 درصد رسیده است و رشد نرخ سواد در بین جامعه زنان نسبت به جامعه مردان شتاب بیشتری داشته است.
محمدی زاده خاطر نشان کرد: آموزش برای توسعه پایدار در همه بخشها و در مقیاس های جهانی و ملی مستلزم وجود و اشاعه رویکردی است که بتواند با در نظر گرفتن نیاز جوامع پاسخی مناسب به چالشهای موجود و پیش رو ارائه کند./ف