به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی، سید مرتضی حیدری با بیان این مطلب اظهار کرد: مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور را 7/11 کیلوگرم است.
حیدری برنامه های راهبردی و توسعه ای این موسسه را با توجه به افزایش سرمایه گذاری برای بالا بردن میزان تولید علوفه در کشور، تدوین روش های تولید بر محور صادرات، تلاش برای بالا بردن کیفیت و کمیت تولید گوشت، به رسمیت شناختن تشکل های واقعی تولیدکنندگان دام و توانمندسازی این تشکل ها به منظور واگذاری اختیارات، ایجاد یکپارچگی حلقه های تولید در این صنعت، ارتقای مولفه های بهداشتی و فراهم نمودن محیط رقابتی عنوان کرد.
وی نبود برنامه ریزی مناسب برای استفاده از منابع و تولیدات کشاورزی و ضایعات بالای صنایع تبدیلی در این بخش را از مسائل پیش روی صنعت گوشت کشور دانست و گفت: استفاده نکردن از فناوری روز در گاوداری ها، کشتارگاه ها و صنایع تبدیلی مرتبط از دیگر مسائل مهم این بخش است.
مدیر موسسه صنعتی گوشت مشهد تصریح کرد: توجه به عوامل تولید، ترکیب عوامل، هزینه ها و تکنولوژی تولید از جمله موضوعات اساسی به منظور توسعه این صنعت می باشد.
حیدری با تاکید بر تعیین میزان تولید بهینه گوشت، گفت: تولید بیشتر و یا کمتر از حد بهینه، تولیدکننده را به حداکثر سود و یا حداقل هزینه سوق نداده و پایداری تولید را پس از گذشت زمان تضمین نمی کند. /س