سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نخبگان زیرساخت توسعه پایدار کشور هستند

نخبگان بستر و زیرساختهای لازم را برای توسعه پایدار کشور در عرصه های مختلف علمی فراهم میکنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در مراسم تجلیل از رتبه های زیر 10 کنکور سراسری  91که امروز در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد با بیان این که در حال حاضر 400 هزار خیر مدرسه ساز در جامعه داریم، اظهار کرد:  بعد از جنگ تحمیلی ملت عزیزما تشخیص دادند که نوبت ایثار مالی است و عاشقانه در این صحنه حضور یافته و برای آینده سازان این کشور بستر سازی کردند.      

وی ادامه داد: در ابتدا سرمایه خیرین، 16 میلیارد و 800 میلیون تومان بود که این سرمایه در سال  88 به 740 میلیارد تومان و دو برابر اعتبار اختصاص یافته دولت در این رابطه  افزایش یافت که جای تقدر و تشکر و قدر دانی دارد.

وی با بیان این که در سال گذشته این رقم به هزار و هشتاد و چهار میلیارد تومان افزایش یافت گفت: این موضوع در کشور استمرار خواهد یافت و متوقف نخواهد شد و در آینده شاهد مشارکت 12 میلیون دانش آموز در این جهاد فرهنگی خواهیم بود.
 
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در این مراسم خطاب به نخبگان اذعان داشت: شما عزیزان نخبه، افرادی هستید که زیر ساخت توسعه پایدار را برای کشور فراهم کردید و مدرسه یعنی بستر توسعه پایدار کشور که خیرین مدرسه ساز در این راه سرمایه گزاری می کنند.

دکتر حافظی با اشاره به زلزله آذربایجان گفت: زلزله عده ای را به خاک و خون کشید و ساختمانهایی را ویران کرد و در این بین مدارس نیز ویران شدند که اگر دولت به موقع در زمینه ایمن سازی مدارس اقدام می کرد، شاهد این میزان خسارت نبودیم.
 
* نرخ رشد علمی کشور در 15 سال اخیر در دنیا بی سابقه است
در ادامه دکتر قلم چی با بیان این که ایران مهد رشد علم است اظهار داشت: نرخ رشد علمی کشور در 15 سال اخیر یعنی از سال های 1995 تا 2010 در مقایسه با 15 سال گذشته در دنیا بی سابقه بوده  و رقم بالایی را به خود اختصاص داده است.
 
 وی تصریح کرد:محیط، انگیزه به همراه تلاش و پشتکار و مهارتهای شناختی و فراشناختی از مهم ترین عوامل موفقیت محسوب می شود که خانواده های تحصیل کرده نوعاً فرزندانی موفق را به جامعه تحویل خواهند داد.
 
وی افزود: اگر بپذیریم مادران و پدران نقش تعیین کننده دارند باید بفهمیم والدین چه کاری انجام دادند که فرزندان آنها به این نقطه رسیدند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر گسترش علم و دانش در جامعه و خانواده ها اذعان داشت :همواره باید  به  این موضوع توجه داشته باشیم که علم بهتر از ثروت است./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.