به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، دو جوان حدود ۹ ماه روی ساخت این گجت گرم نگهدارنده قهوه کار کردهاند و حالا نامش را ژولی گذاشتهاند. کافی است یکی دو تا از آنها را به ماگ قهوهتان اضافه کنید. اگر نوشیدنی بیش از حد داغ باشد ژولیها حرارت اضافه را از قهوه جذب میکنند و در خود نگه داری میکنند.
داخل این دانههای فلزی، ماده مخصوصی قرار گرفته که حرارت قهوه را سه برابر سریعتر از معمول جذب میکند و آن را به دمای مناسب میرساند.
بعد از آن هم ژولیها وظیفه نگه داشتن قهوه تا دمای مناسب را به عهده دارند و سازندگانش میگویند نوشیدنی شما تا ۳ ساعت در دمای مناسب باقی میماند./س