سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

استاندارخوزستان خواستار حمایت بانك ها از سرمایه گذاران شد

استاندارخوزستان خواستار حمایت بانك های عامل از سرمایه گذاران استان شد.



   

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ' سید جعفر حجازی' در ستاد سرمایه گذاری استان در استانداری خوزستان اظهار داشت: چندین طرح سرمایه گذاری توسط سرمایه داران در استان در حال اجرا است كه برای به نتیجه رسیدن آن ها باید سرمایه داران را حمایت كرد.

وی بیان داشت: برای سرمایه گذاری بیشتر در استان باید نگرش ادارات، نهادها و سازمان ها به حمایت از سرمایه داران در استان عوض شود و سرمایه گذاران بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

استاندار خوزستان با اشاره به اینكه در حال حاضر حمایت بانك ها از سرمایه گذاران در استان كافی نیست افزود: زاویه نگاه بانك ها به سرمایه داران و حمایت از طرح های سرمایه گذاری به منظور توسعه پایدار در خوزستان باید بهتر شود.

حجازی بیان داشت: بسیاری از سرمایه گذاران در استان با استفاده از سرمایه های خود و كمك اندكی كه از بانك ها دریافت می كنند درحال راه اندازی طرح های بسیار خوبی در استان هستند و بانك ها باید از تمایل سرمایه داران به سرمایه گذاری استقبال و با آن ها همكاری كنند.

معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان نیز در این نشست با اشاره به چهار طرح سرمایه گذاری مهم كه در استان در حال اجراست افزود: طرح احداث هتل بزرگ بهبهان در شهرستان بهبهان، احداث یك مجتمع ورزشی خصوصی در منطقه فرهنگیان اهواز، احداث یك سایت گردشگری در منطقه زراس استان و هتل بزرگ شهرستان شوشتراز جمله طرح های سرمایه گذاری در استان هستند.

' اسماعیل عامری گلستان' بیان داشت: این طرح ها با مشكلاتی مواجه هستند كه با حمایت و مساعدت سایر سازمان های مربوطه این مشكلات برطرف می شوند.

وی گفت: تمامی این طرح هاتوسط سرمایه داران خوزستانی در حال اجرا هستند و می توانند تاثیرات اقتصادی بسیار مفیدی را در سطح استان داشته باشند. /س
برچسب ها: استاندار ، حمایت ، سرمایه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.