سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان /

چنگر، سیه پر و سیاه گوشت

پرنده چنگر شناگری ماهر و استاد غوطه خوری است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان: نام علمی این پرنده Fulica atra است و از آسیا تا جزایر استرالیا و اقیانوس هند پراکنده است.

برکه ها و استخرهای طبیعی پوشیده از نیزار محل اصلی زندگی و لانه سازی این پرنده و حشرات، حلزون ها، زالو، لاروها، خرچنگ های ریز و صدف هایی که در لابه لای گیاهان آبزی زندگی می کنند غذای مورد علاقه چنگر است.

چنگر در مقایسه با سایر پرندگان آبزی مهاجر،  بیشتر از همه گونه ها در دام تورها و تیر رس شکارچیان قرار می گیرد. در گیلان از گوشت چنگر در تهیه فسنجان و سیرقلیه استفاده می شود./ س

برچسب ها: چنگر ، سیه پر ، دانشنامه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.