به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه،
▪ میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آلو مانع از پیری زودرس می شود.
▪ ویتامین A موجود در آن که به شکل بتاکاروتن است، نقش مهمی در مقابله کردن با بیماری ها دارد.
▪ پتاسیم آن اختلال قلب را درمان و فشارخون را به میزان طبیعی حفظ می کند.
▪ فیبر قابل حل، احساس سیری طولانی تری به فرد می دهد.
▪ فیبرهای غیرقابل حل در آن، با پرورش باکتری های مفید در روده ها، میکروب ها و عاملان دیگر بیماری را از بین می برد.
▪ با حفظ عملکرد منظم روده ها، خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.
▪ فیبر و پکتین در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد.
▪ مصرف منظم آلوخشک، خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد.
▪ منبع عالی ویتامین B۶ است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند.
▪ علایم افسردگی را از بین می برد.
▪ آهن موجود در آن در تولید گلبول های قرمز موثر است.
▪ از آن جا که میزان قند طبیعی آلو خشک بالاست، درمصرف آن نباید افراط شود./س