به گزارش
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، عضو هیئت علمی دانشکده ی علوم پایه واحدتهران مرکزی و دبیر علمی دومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران اولین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را در اردیبهشت ماه سال 1ا389برگزار نمود و امسال نیز قصد دارد تا دومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را با شعار از"آزمایشگاه تا بازار" در اواخر آبان ماه برگزار نماید.
بر اساس این گزارش، تاج آبادی ابراهیمی اظهار داشت:سازمان غذا و دارو،سازمان استاندارد،پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، کانون هماهنگی دانش و صنعت آبزی پروری، کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری آبزیان، کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآورده های لبنی تخمیری کشور، دانشگاه تربیت مدرس، انجمن ایمنی زیستی ایران و انجمن بیوتکنولوژی از حامیان برگزاری این همایش می باشند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو به برخی از محورهای همایش اشاره کرد و گفت: اثرات سلامت بخش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند،نقش پروبیوتیکها در صنایع دام و طیور و آبزیان،جداسازی_شناسایی و تولید پروبیوتیکها و تركيبات فراسودمند،تکنولوژی تولید فرآورده هاي پروبیوتیک در محصولات لبني- كنسروي- دارويي،نقش اقتصادی پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند،ارزیابی ایمنی و اخلاقي پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند،استفاده از فناوريهاي نو در توليد پروبيوتيكها و غذاهاي فراسودمنداز محورهای اصلی این همایش است.
دبیر علمی این همایش در خاتمه،مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه ی همایش را تا 15 شهریورماه سال جاری اعلام کرد و گفت: علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت www.ispffc.ir مراجعه نمایند./ح