سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شناسایی ژن های مرتبط با تحمل به شوری در برنج

ژن های مرتبط با تحمل به شوری در برنج توسط محققان بیوتکنولوژی کشور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

بهزاد قره یاضی، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بررسی ژن های مرتبط با تحمل شوری در محصولی مانند برنج در کشوری مانند ایران که محصولات مورد استفاده همگان است، حائز اهمیت است.

وی در ادامه بهره گیری از بیوتکنولوژی و دستکاری ژنتیک و بهره مندی از محصولات تراریخته را موثر در ارتقا اقتصاد جامعه عنوان کرد.

قره یاضی همچنین توانمندی محققان بیوتکنولوژی در عرصه محصولات تراریخته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در شناسایی ژن های مرتبط با تحمل به شوری در برنج و آزمایشات مرتبط به این طرح از موسسه بین المللی تحقیقات برنج فیلیپین استفاده شد./ح
برچسب ها: ژن ، برنج ، بیوتکنولوژی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.