به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛عزيز اورشم در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به وضعيت آب و هوايي زمينهاي اطراف سدها و بالا بودن نورم بارندگي مقرر شده بيش از پنج هزار هکتار از زمينهاي حاشيه سدها در استان شناسايي و به زير کشت رود.
وي بابيان اينکه توسعه باغات آبي و ديم از اهداف به زير کشت بردن اين اراضي است، عنوان کرد: اين اراضي پس از شناسايي با مالکيت مردم يا منابع طبيعي علاوه بر دريافت تسهيلات کشت، مجوز دريافت آب نيز خواهند گرفت.
اورشم تصريح کرد: در اين راستا با ادارات منابع طبيعي شهرستانهاي همجوار سد هاي کارون3، مسجد سليمان و گتوند مکاتبه شده و از آنان خواسته شده است اراضي مستعد را شناسايي کنند.
مدير کل منابع طبيعي استان خوزستان گفت: تاکنون 230 هزار هکتار از اين اراضي شناسايي شده اند و مابقي نيز در آينده نزديک شناسايي خواهند شد.
وي تصريح کرد: استان خوزستان با سطحي معادل 4.6 ميليون هکتار مساحت داراي7.4 ميليون هکتار منابع طبيعي شامل جنگلها، مراتع، بيشه زارها، بيابان، نيزار، اراضي شور و تالابها است که اين منابع نقش مهمي در اکوسيستم، آب و هوا و معيشت مردم استان دارند.
اورشم افزود: قريب به 976 هزار هکتار از وسعت استان را اراضي جنگلي با پوششي از گونه هاي گياهي بلوط، بادام، کلخونگ و بنه تشکيل مي دهد که حفاظت و بهره برداري اصولي از اين گونه ها در اولويت اول برنامه هاي اين اداره کل است./س