سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرد در سایه اصلاحات کیست؟

رایزنی برای نامزدی یک چهره دیپلمات

با توجه به قرائن موجود همچنان باید منتظر ماند و دید که بازگشت اصلاحات به درون حاکمیت آن هم با پرچمداری چهره ای دیپلمات بر روی کاغذ در جلسات خصوصی باقی خواهد ماند یا این تلاش صبغه عینی پیدا خواهد کرد. بدون تردید این جریان تمام تلاش خود را با حضوری ولو غیرایده آل به کار خواهند بست تا برای چند سال دیگر هم نام جریان متبوع خود را در جامعه سیاسی کشور زنده نگاه دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از فردا، کمتر از 9 ماه تا انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم باقی مانده، انتخاباتی که شاید به جرات بتوان آن را مهم ترین رویداد سیاسی پیش روی کشور قلمداد کرد. 

با آنکه از اصولگرایان به عنوان داعیه داران اصلی این انتخابات یاد می شود، اما شواهد موجود حکایت از آن دارد که اصلاح طلبان پس از چند سال حاشیه نشینی و سکوت عزم خود را برای بازگشتی دوباره به عرصه سیاسی کشور جزم کرده اند. عزمی که پس از گذشت چند ماه از برگزاری جلسات، منجر به معرفی ضد و نقیض تعدادی از چهره های اصلاح طلب برای حضور در انتخابات آتی شده است.

در این بین یکی از چهره های صاحب نام در نظام سیاسی که سابقه مدیریت اجرایی کلان را هم داشته است در جلساتی با حضور تعدادی از اصلاح طلبان عنوان کرده که "باید یک چهره دیپلمات رئیس آینده سیستم اجرایی کشور شود". 

او که هم اکنون به از سوی اصولگرایان در معرض نقادی بسیار است، طی نشست های چندین باره خود با اعضای جریان اصلاحات تاکید کرده که "چهره های اعلام شده از سوی محافل گوناگون برای شرکت در انتخابات پیش رو، مورد وثوق نظام نبوده و قادر نخواهند بود اجماع مردمی را به خود جلب کنند!".


این اظهارات در حالی از سوی این مقام سیاسی کشور بیان می شود که به نظر می رسد جریان  دوم خرداد وی را به عنوان نقطه وصل با نظام و تکیه گاهی داخلی برای خود  تصور می کند و برای رسیدن به این مهم روی کار آوردن چهره مورد دلخواه خود و حمایت جمعی از او را در دستور کار قرار خواهند داد.

اما در میان اردوگاه اصلاح طلبان هستند چهره هایی که در کوران داغ مبارزه با فتنه 88 خود را در حاشیه نگه داشته و بدین ترتیب با باز نگاه داشتن پرونده زیست سیاسی خود، این روزها زمینه را برای حضوری مجدد در عرصه سیاسی هموار می کنند.

اینکه این افراد دقیقا چگونه وارد میدان رقابت شده و چگونه این چهره سرشناس را وارد میدان می کنند، هنوز مشخص نیست اما بدون تردید این جریان تمام تلاش خود را با حضوری ولو غیرایده آل به کار خواهند بست تا برای چند سال دیگر هم نام جریان متبوع خود را در جامعه سیاسی کشور زنده نگاه دارند.

با توجه به قرائن موجود همچنان باید منتظر ماند و دید که بازگشت اصلاحات به درون حاکمیت آن هم با پرچمداری چهره ای دیپلمات بر روی کاغذ در جلسات خصوصی باقی خواهد ماند یا این تلاش صبغه عینی پیدا خواهد کرد.و دیگر اینکه  آیا اساسا انتخابات یازدهم ریاست جمهوری خواهد توانست فرصتی برای حضور مجدد اصلاحات به صحنه سیاسی کشور باشد؟
برچسب ها: اصلاحات ، انتخابات ، چهره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.