سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان /

آرد سفید و سوء تغذیه در افراد

استفاده مستمر از آرد نول به جای آرد خبازی در نان موجب سوء تغذیه بویژه درکودکان می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، مدیرکل استاندارد  وتحقیقات صنعتی گیلان با اشاره به اینکه بیش از نیمی از گندم های موجود در گیلان استاندارد نیست ،گفت: استفاده از آرد نول در نانواییها عملی غیر استاندارد است و موجب کاهش ارزش غذایی نان مصرفی مردم می شود.

محمد علی یوسفی افزود:استفاده از آرد نول که بیشترین میزان سبوس گیری را دارد و اغلب موادغذایی مفید در آن حذف شده است موجب سوء تغذیه در مردم استان به خصوص کودکان گیلانی می شود. ،

وی خاطر نشان کرد:اضافه شدن اسید فولیک در آردهای سفید به جای جایگزینی آنها با آردهای با سبوس گیری کمتر ،کمکی به کنترل سوء تغذیه نخواهد کرد.

مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با بیان این مطلب که وجود سبوس کافی در آرد کمبود آهن مورد نیاز بدن را جبران می کند،از خانواده ها خواست نسبت به این امر حساس باشند و از مصرف مداوم نان های سفید که از آرد های باسبوس گیری بالا تهیه می شوند، خودداری کنند./ س                                             

برچسب ها: آرد ، سفید ، سو تغذیه ، افراد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.