به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان، معاون بهبود توليدات گياهي سازمان با اعلام خبر اظهارداشت: برداشت شلتوك عمدتا به صورت مكانيزه و نيمه مكانيزه و با دستگاه دروگر و از نيمه دوم مهرماه شروع شده و تا پايان آبانماه ادامه دارد.
محمد قاسمينژاد با بيان اينكه سطح زيركشت شلتوك در استان 53 هزار هكتار ميباشد، افزود: متوسط برداشت شلتوك از هر هكتار 5 هزار و 200 كيلوگرم است. ارقام برنج كشت شده در استان شامل ارقام دانيال، شفق، پويا، چمپا، عنبر نجفي و عنبربو ميباشد.
وي گفت: استان خوزستان بعد از استانهاي گلستان و گيلان در رتبه سوم كشور از نظر توليد برنج قرار دارد؛ شهرستانهاي اهواز، شوشتر، باغملك، شوش، ايذه، دشتآزادگان و شادگان از شهرستانهاي عمده كشت برنج در استان هستند.
با اعلام اينكه سطح زيركشت شلتوك در سال جاري به علت محدوديت آب در بعضي نقاط نسبت به سال پيش كاهش داشته است، اظهاركرد: در سال زراعي گذشته بيش از 58 هزار هكتار از زمينهاي كشاورزي استان به كشت شلتوك اختصاص يافت./س