به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، درهنگام خرید مواد غذایی و آشامیدنی باید توجه شود که بر روی محصول حتما تاریخ تولید و انقضاء ، پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی و یا شناسه نظارت درج شده باشد.
مواد غذایی حساس نظیر انواع سس های بزرگ و کوچک، کشک، شیر و... حتما بایستی در یخچال و دمای 4-0 نگهداری شود.
در هنگام خرید توجه شود مواد غذایی در معرض مستقیم نور آفتاب قرار نداشته باشد، چرا که مواد تشکیل دهنده به علت گرما کیفیت خود را از دست می دهد. مثلا در انواع روغن مایع و جامد و تنقلات مثل چیپس و پفک احتمال فاسد شدن آن وجود دارد.
توصیه می شود برای مصارف معمولی روغن مخصوص پخت و پز و برای مصارف سرخ کردنی ، روغن مخصوص سرخ کردنی تهیه شود.
تحویل مواد غذایی در پلاستیک های سیاه و بازیافتی ممنوع بوده زیرا امکان انتقال آلودگی به مواد غذایی وجود دارد.
محل های عرضه مواد غذایی و آشامیدنی بایستی از نظر وضعیت بهداشتی و محیطی مطلوب و دارای صلاحیت بهداشتی باشد.
از مصرف هر نوع مواد غذایی که خاص ظاهری آن (بو، طعم، رنگ) تغیر کرده است خودداری فرمایید.
از خرید مواد غذای بدون مشخصات و بسته بندی به خصوص تنقلات فله ای خودداری گردد.
در تهیه سوغات از قبیل نبات ، آبنبات ، زعفران، زرشک و... به مشخصات درج شده لازم بر روی بسته بندی دقت شود.
هرگز از
فروشندگان دوره گرد مواد غذایی خرید نکنید. /س