سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان /

خرمای ربی شهرستان سراوان، جایگزینی مناسب برای قند مصرفی

کارشناس موادغذایی شهرستان سراوان گفت: خرمای ربی با توجه به دارابودن قند طبیعی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، رئیسی افزود: مواد تشکیل دهنده این محصول لاکتوز و فراکتوز است که سرشار از قند طبیعی است و استفاده آن هیچ ضرری برای مبتلایان به قند خون ندارد .
وی از مزیتهای استفاده از این میوه را ، کمک به هضم غذا عنوان کرد .
وی بیان کردک شکل ظاهری خرمای ربی کشیده و رنگ شکلاتی و قهوه ای با بافتی نرم و پوسته ای نازک است و در2 مرحله تازه خوری و نیمه خشک خوری قابل استفاده است .
دهواری کارشناس کشاورزی سراوان هم در این باره گفت: 76 نوع خرما از نخیلات این شهرستان برداشت می شود که از این میان خرمای ربی از لحاظ ارزش اقتصادی و غذایی به عنوان بهترین نوع درمیان انواع دیگر خرماهاست .
وی افزود: سالانه 16 هزارتن خرمای ربی از نخیلات این شهرستان برداشت می شود که علاوه بر مصرف در بازارهای داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه، پاکستان و هندوستان صادر می شود.
وی ادامه داد: درسیستان و بلوچستان 47 هزار هکتار نخیلات وجود دارد که از این تعدا 16 هزار هکتار آن به کشت خرمای ربی اختصاص دارد . /س


برچسب ها: خرمای ، ربی ، سراوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.