سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

95 درصد نیروهای شاغل در طرح توسعه کشاورزی خوزستان بومی هستند

در حالی که پیش از این به غیر بومی بودن نیروهای به کار گرفته شده در طرح توسعه کشاورزی خوزستان موسوم به طرح 800 هزار هکتاری اعتراضهایی شده بود اما قائم مقام مجری طرح احیای دشتهای خوزستان و ایلام از بومی بودن 95 درصد نیروهای به کار گرفته شده در این طرح خبر داد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان
،حسن علاقه بند در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: استفاده از نیروهای بومی و منطقه ای و ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه از برنامه های راهبردی در اجرای طرح 800 هزار هکتاری توسعه کشاورزی بوده است.
وی با بیان اینکه استفاده و به کارگیری برخی پیمانکاران غیربومی در این طرح به دلیل محدودیت پیمانکاران واجد شرایط بومی بوده، تصریح کرد: با این وجود براساس دستورالعملی به پیمانکاران ابلاغ شده که در پروژه ها نیروهای بومی و عمدتا نیروهای همان مناطق اطراف طرح و پروژه را به کار گیرند.

علاقه بند با تاکید بر اینکه در حال حاضر 95 درصد نیروهای شاغل در طرح بومی هستند، افزود: علاوه بر به کارگیری افراد سعی شده در اجرای پروژه ها از تجهیزات و ماشین آلات بومی و مناطق اطراف طرح استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در اجرای طرح توسعه کشاورزی از برنامه هایی است که دنبال می شود، گفت: در این راستا به منظور تسطیح اراضی گروه هایی ساماندهی شده و بخشی از فعالیتهای طرح به مردم و گروه های خودیاری داده می شود.

قائم مقام مجری طرح احیای دشتهای خوزستان و ایلام با اشاره به اینکه همزمان با گرامیداشت هفته دولت و به مناسبت این هفته مرحله نخست طرح توسعه کشاورزی به بهره برداری رسیده است، اظهار کرد: در این راستا 17 پروژه در سطحی معادل 21 هزار و 50 هکتار و با اعتبار 55 میلیارد و 340 میلیون تومان از اعتبارات ملی افتتاح و دراختیار بهره برداران محلی قرار می گیرد.

وی یادآور شد: با افتتاح این پروژه ها زمینه اشتغال مستقیم چهار هزار و 986 نفر و اشتغال غیرمستقیم پنج هزار و 300 نفر فراهم می شود.

علاقه بند با بیان اینکه به منظور اجرای طرح 800 هزار هکتاری در سال جاری 310 میلیارد تومان اعتبار دولتی مصوب شده است، افزود: این اعتبار شش برابر اعتباری است که در سال 87 برای اجرای طرح تصویب شده بود.

در جریان سفر مقام معظم رهبری در سال 1375 به استان خوزستان طرح 800 هزار هکتاری توسعه کشاورزی خوزستان مصوب شد ولی به دلایل مختلف از جمله تخصیص نیافتن اعتبار مورد نیاز به تعویق افتاد.

این طرح در سالهای 87 و 88 با تخصیص 94 میلیارد و 30 میلیون تومان توسط سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عملیاتی شد و پس از احیای 48 هزار هکتار، اجرای طرح به موسسه جهاد نصر واگذار شد.

درحال حاضر کل سطوح عملیاتی این طرح 200 هزار هکتار است که 152 هزار هکتار در سالهای 89 و 90 توسط جهاد نصر انجام شد./س

برچسب ها: نیرو ، شاغل ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.