سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه/

توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از مسمومیت غذایی

رعایت بهداشت فردی و انجام آزمایشات میکروب شناسی و انگل شناسی از داوطلبین استخدام در مشاغل مرتبط با تهیه و پخت مواد غذایی و تکرار این آزمایشات در فواصل زمانی معین.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه، مواد غذایی خام را همیشه باید جدا از مواد غذایی پخته یا آماده مصرف نگاهداشت.

پخت مواد غذایی منجمد که در دمای اتاق ذوب شده اند، باید در اولین فرصت صورت گیرد.

از خوردن گوشت و فرآورده‌های غذایی نیم پز خودداری نمایید.

نگهداری مواد غذایی پخته شده در خازح از یخچال به مدت طولانی باعث رشد و تکثیر میکرو ارگانیزم‌ها میشود.

حتی الامکان غذا را بیش از یک‌بار گرم نکنید.

تخم مرغ را در یخچال نگه داشته و از مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز خودداری نمایید.

از مصرف فرآورده‌های لبنی غیرپاستوریزه جدا خودداری کنید.

از خرید یا مصرف مواد غذایی فله، فاقد بسته‌بندی بهداشتی و یا موادی که به صورت رو باز عرضه میشوند، خودداری کنید.

از خرید یا مصرف مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته خودداری کنید.

از خرید یا مصرف آجیل و خشکباری که بو، طعم و رنگ آن تغییر کرده و حکایت از ماندگی دارد، پرهیز کنید.

سبزیجات و میوه‌جات را قبل از مصرف، به دقت شسته و ضدعفونی کنید.

حتی‌الامکان از خوردن سالاد در رستورانها و اغذیه فروشی‌های بین راهی خودداری نمایید.

مصرف پیراشکی‌های کرمدار و شیرینی‌جات خامه ای را به ویژه در فصول گرم سال به حداقل برسانید.

مصرف سوسیس، کالباس و کنسروهای مواد غذایی آماده را به حداقل برسانید.

از خرید یا مصرف قوطی‌های کنسرو تاریخ مصرف گذشته، زنگ زده و یا برآمده خودداری نمایید.

قوطی‌های کنسرو را قبل از مصرف به مدت حداقل 20 دقیقه در آب غوطه ور ساخته و بجوشانید.

به هنگام استفاده از حشره کش‌ها و سموم دفع آفات، مواد غذایی و مایعات خوراکی را از آلوده شدن به این مواد حفظ کرده و کلیه سموم را دور از دید و دسترسی اطفال یا افراد غیر مسئول نگه دارید.

در هنگام سفر از قبول هر نوع ماده غذایی از افراد ناشناس و یا صرف غذا در رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌های موجود در حاشیه جاده‌ها و یا شهرهای بین راهی خودداری نمایید.

افزایش سطح آگاهی همه دست اندرکاران تهیه و توزیع مواد غذایی در زمینه بهداشت غذا./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.